Se och spela på fotboll live

Live betting tillåter dig att satsa på en pågående match till skillnad från det vanliga att man spelar på ett resultat innan matchen startar. Live betting är relativt nytt, men vinner snabbt i populäritet. Inte så konstigt, då det ju utöver själva bettingen gör dig till en mycket vaken och intresserad åskådare.

Att försöka tolka vart spelet är på väg och se hur oddsen förändras under spelets gång gör själva spelupplevelsen till något extra. Via live betting kan du ju också skydda din vanliga före-match bet. Väder, en skadad spelare eller något annat kan ju få dig att vilja ändra din satsning. Det blir nu möjligt med en kombination av traditionell- och live betting.

Vill du själv skapa dig en upplevelse utöver det vanliga kan du kombinera live betting med att fysiskt vara på plats och se ett av dina favoritlag spela. Tänk gärna utanför Sveriges gränser så har du en minisemester klar. Ett lag man kan betta på live och som är hyfsat tillgängligt då de har sin hemmaplan i centrala London, är Chelsea. Laget leder just nu Premier League med troligtvis ointagliga 29 poäng framför Southamptons 25 och man har vunnit 9 av 11 möjliga matcher. Chelsea går under smeknamnet The Blues och grundades som lag 1905. Några kända spelare just nu är Branislav Ivanovic, Fernando Torres och Ramires.

London är ju samtidigt en av världens attraktivaste städer att semestra i, så förutom en spelupplevelse utöver det vanliga kan man ju kombinera med till exempel en musikal, pub-besök, afternoon tea och mycket annat. Vill man få ihop alla trådarna med matchbiljett, flygbiljett, ett bra beläget hotell samt kanske också en musikal så finns det flera aktörer som arrangerar kombinations-resor, bland annat Go Sport travel. England är bara ett par timmar bort med flyg och upplevelsen att se och kanske betta på ett av världens mest intressanta lag är inom räckhåll.