Fotboll – den sport som bettas på mest online?

Idag är världens största sport fotboll i både utövare och publik. Det är då inte så konstigt att spelbolagen även omsätter mest pengar på spel på just denna sport. De flesta spelbolag erbjuder både fasta odds inför matchen samt live-odds som rör sig uppåt och nedåt beroende på hur matchen förändrar sig. Att folk bettar mest på fotboll har sina orsaker.

FotbollSpelalternativen

I och med att svenska spelare främst spelar på Allsvenskan samt de stora internationella ligorna är det även dessa som har betydligt mest olika spelalternativ. Detta blir alltså en god spiral. Ju mer spelarna lägger sina pengar på dessa ligor ju mer kommer spelbolagen att satsa på dem. De kan erbjuda nya och mer utbredda spelsätt samtidigt som tävlingar och erbjudanden främst cirkulerar kring sporten. Idag erbjuder flera spelbolag spel på matcher ner till division 4 i Sverige vilket gör att man kan spela på matcherna som spelas i närheten. Det finns inte någon annans sport där djupet går så långt i oddsutbudet.

Fördelaktig live-sport

Många spelar på odds utan att se på matchen. Men de som spelar på live-odds gör det oftast i samband med att de ser hur en match utvecklar sig. För att bli en populär live-odds sport krävs det alltså att den går att se på TV. I Sverige är fotboll den överlägset största sporten om man räknar antalet tv-sända timmar. Detta oavsett om man räknar betalkanaler eller inte. En bra sida för att spela på fotbolls odds är betsson.com, blir du kund där idag och spelar för minst 100 kronor får du en matchtröja från ditt favoritlag i Premier Leauge  som bonus hem i din brevlåda.

Möjligheten att vinna stort

Oavsett hur jämna lagen är går det alltid att hitta ett högt odds som ger storvinst om turen är framme. Att sätta 5-0 till ett lag då lagen är likbördiga ger en rejäl slant i vinst. Jämför detta med tennis där det högsta oddset nås om man spelar att en av spelarna ska vinna i 3 raka set. Oddset är då inte i närheten av fotbollsoddset.